servicii alpinism utilitar

alpinisiti utilitari profesionisti bucuresti

serviciile noastre

spalat fatade exterioare

spalat fatade exterioare

Serviciile noastre sunt asigurate de specialisti in domeniu iar pentru curatare se vor folosi detergenti speciali cu proprietati antistatice sau anticalca.

termoizolatii cu polistiren

TERMOIZOLATII CU POLISTIREN

Termoizolatia sistemului se realizeaza prin “imbracarea “peretelui cu un strat de polistiren expandat de exterior de 5 cm grosime, care se prinde in dibluri, se fixeaza plasa cu adeziv special peste poliesteren, dupa care se acopera cu un start de TENCUIALA DECORATIVA sau VOPSEA lavabila
Garantie 2 ani la lucrarea executata.

reparatii rosturi

REPARATII ROSTURI

Reparatiile constau in spargerea rosturilor,umplerea cu spuma poliuritanica, tencuirea finala cu plasa si adezivi speciali de exterior, curatenie la locul de munca.
Garantie 2 ani la lucrarea executata.

reparatii si intretineri fatade

REPARATII SI INTRETINERE FATADE

Reparatii partiale si totale a fatadelor. Se decoperteaza controlat suprafetele ce se desprind, se face o constatare la toata suprafata ce urmeaza a fi reparata. Se utilizeaza gled pentru exterior, adezivi speciali pentru exterior, plasa dupa necesitati. Se aplica la final vopsea lavabila sau tencuiala decorativa.

Reparatii Balcoane

REPARATII BALCOANE

Reparatii partiale si totale a balcoanelor. Se decoperteaza controlat suprafetele ce se desprind, se face o constatare la toata suprafata ce urmeaza a fi reparata. Se utilizeaza gled pentru exterior, adezivi speciali pentru exterior, plasa dupa necesitati. Se aplica la final vopsea lavabila sau tencuiala decorativa.

reparatii rosturi

AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE

Amenajari interioare, glet, rigips, zugraveli, faianta, gresie, parchet, termoizolatii, instalatii sanitare si electrice. Renovari sau amenajari: decopertarea vechii zugraveli, reparatii, dat glet, vopsea lavabila, montat gresie, faianta, vopsitul tocariei si predarea la cheie

reparatii interioare si exterioare

REPARATII INTERIOARE SI EXTERIOARE

Reparatii interioare, glet, rigips, zugraveli, faianta, gresie, parchet, termoizolatii, instalatii sanitare si electrice.

montari structuri metalice

MONTARI STRUCTURI METALICE

Montaj structuri metalice la inaltime si la sol, confectionam diverse structuri metalice Montari structuri metalice, sablare, degresare cu jet de apa cu presiune Vopsitorie,curatire structuri metalice Montari cabluri telecomunicatii, antene, montat/demontat panouri publicitare, mash-uri, inscriptionari. Diverse operatiuni in locuri greu accesibile cu ajutorul alpinistilor utilitari

productie publicitara

PRODUCTIE PUBLICITARA, CASETE, FIRME LUMINOASE, LOGO

Avem atelier propriu care ne permite executarea diverselor lucrari specializate in productie publicitara

Alpinisti profesionisti Romania
ALTE SERVICII CONEXE
montaj demont panouri publicitare

Montaj demontaj panouri publicitare

Montaj afise,mesh-uri,autocolante,bannere

Montaj antene,statiii GSM-intretinere

Zugraveli fatade

Zugraveli fatade si vopsitorie

Servicii Hidroizolatii

Verificare si constatare si refacere cosuri furnale

Montaj cabluri si componente telecomunicatii

curatat turturi

Curatat zapada sau turturi